• Посилання скопійовано

Яким є тимчасовий коефіцієнт рентабельності для гірничодобувних підприємств у 2021 році?

ДПС затвердила тимчасовий коефіцієнт рентабельності для гірничодобувних підприємств у 2021 році

Яким є тимчасовий коефіцієнт рентабельності для гірничодобувних підприємств у 2021 році?

ДПС розмістила на своєму сайті лист для використання у роботі та інформування платників рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин лист Державної комісії України по запасах корисних копалин при Державній службі геології та надр України від 02.03.2021 р. №210/02 (вх. ДПС №7147/6 від 11.03.2021) про тимчасовий коефіцієнт рентабельності для гірничодобувних підприємств, який застосовується для обчислення податкових зобов’язань з рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин за розрахунковою вартістю одиниці видобутої корисної копалини (п. 252.16 ПКУ) у 2021 році. А саме коефіцієнт: 

  • для нафтогазовидобувних підприємств – 1,262;
  • для інших гірничовидобувних підприємств – 0,103.

Додаток: лист ДКЗ України від 02.03.2021 р. №210/02 на 2 арк. у 1 прим.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»