• Посилання скопійовано

Роботодавцям підготували нову форму Повідомлення про можливе зупинення (скорочення) виробництва

Оприлюднено проєкт нової форми Повідомлення про можливе зупинення (скорочення) виробництва

Роботодавцям підготували нову форму Повідомлення про можливе зупинення (скорочення) виробництва

На сайті СПО об’єднань профспілок України розміщено проєкт наказу Мінекономіки, яким пропонується затвердити нову форму Повідомлення про можливе зупинення (скорочення) виробництва. 

Цю форму подають роботодавці незалежно від форми власності, організаційно-правовї форми та підпорядкування, діяльність яких пов’язана з виробництвом. Подавати Повідомлення потрібно міським, районним та міськрайонним центрам зайнятості та філіям регіональних центрів зайнятості за місцем провадження їх госпдіяльності.

Термін подання - не пізніше дати початку зупинення (скорочення) виробництва.

У формі Повідомлення, серед іншого, слід зазначити дату, причину та орієнтовну тривалість зупинення (скорочення) виробництва, структурні підрозділи/цехи/підприємство.

У разі затвердження цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Відповідно втратить чинність стара форма Повідомлення, затверджена наказом Мінсоцполітики від 19.03.2013 р. №136.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»