• Посилання скопійовано

Як заповнити рядки 1–8 в колонці 3 Додатка 8 до уточнюючої декларації з акцизу?

У рядках 1–8 колонки 3 («Розділ А» – «Розділ Е») Додатка 8 зазначається назва розділу декларації (наприклад «Розділ А»), показники якого уточнюються

Як заповнити рядки 1–8 в колонці 3 Додатка 8 до уточнюючої декларації з акцизу?

ДПС по роботі з великими платниками податків розповідає, що серед питань, що надходять від платників акцизного податку найпоширенішим є питання щодо заповнення декларації з акцизного податку, зокрема рядків 1-8 в колонці 3 Додатка 8 до декларації.

Відповідно до п. 12 розд. V Порядку, що затверджено наказом Мінфіну від 23.01.2015 р. №14, зі змінами та доповненнями, Додаток 8 «Розрахунок суми акцизного податку, що збільшує або зменшує податкові зобов’язання внаслідок виправлення самостійно виявленої помилки, допущеної в попередніх звітних періодах» подається до уточнюючої декларації.

Розрахунок містить шість розділів (А, Б, В, Г, Д, Е), що розділені на графи, до яких заносяться дані про суму податку з відповідних рядків розділів А, Б, В, Г, Д, Е декларації з нарахованими сумами податку окремо.

У рядках 1 – 8 колонки 3 («Розділ А» – «Розділ Е») Додатка 8 зазначається назва розділу декларації (наприклад «Розділ А»), показники якого уточнюються.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»