• Посилання скопійовано

В який строк можна відкоригувати подану «нульову» декларацію?

Декларант має право до 1 вересня 2022 року самостійно уточнити інформацію у попередньо поданій «нульовій» декларації

В який строк можна відкоригувати подану «нульову» декларацію?

Північне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків роз’яснює, що відповідно до пп. 6.3 п. 6 підрозд. 9-4 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ у період проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування (з 01.09.2021 до 01.09.2022) відповідно до підрозд. 9-4 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ декларант має право уточнити інформацію, зазначену у попередньо поданій одноразовій (спеціальній) добровільній декларації (далі – Декларація), виключно шляхом подання нової Декларації у порядку, визначеному підрозд. 9-4 розд. ХХ ПКУ.

При цьому попередньо подана Декларація, інформація з якої уточнюється, вважається анульованою.

У разі збільшення бази для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – Збір) у новій Декларації здійснюється доплата різниці між визначеною у новій Декларації сумою Збору і сумою Збору, сплаченою відповідно до попередньо поданої Декларації.

***

Всі новини на тему «нульового» декларування можна переглянути за посиланням.

Читайте також: Як подати через Е-кабінет «нульову» декларацію: алгоритм від ДПС

Джерело: Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»