• Посилання скопійовано

Як заповнити додаток 1 до декларації з рентної плати?

Зокрема, у разі видобування підземних вод окремий додаток 1 складається платником для кожного виду (об’єму) тари

Як заповнити додаток 1 до декларації з рентної плати?

ДПС по роботі з великими платниками податків повідомляє, що Розрахунок з рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин (далі – розрахунок) здійснюється у Додатку 1 до податкової декларації з рентної плати (далі – Додаток 1).

У Додатку 1 заповнюються всі рядки усіх розділів з урахуванням приміток та листа ДПС від 10.02.2021 № 3684/7/99-00-04-01-03-07.

У разі незаповнення рядка через відсутність значення – він прокреслюються (у разі подання в паперовому вигляді) або не заповнюється (у разі подання засобами електронного зв’язку). Вартісні показники розрахунку зазначаються у гривнях з копійками.

Окремий Додаток 1 складається платником для кожної категорії запасів корисної копалини, що визначають об’єкт оподаткування, з яких платником видобуто такі корисні копалини (назва та код категорії запасів корисної копалини, що видобуто, зазначаються згідно з Додатком 12 у рядку 4 Додатка 1), а також для кожного виду корисних копалин, назва яких зазначається платником у рядку 8.3 Додатка 1.

При цьому у разі видобування підземних вод окремий Додаток 1 складається платником для кожного виду (об’єму) тари, що використана під час здійснення операцій передпродажної підготовки, пов’язаних з пакуванням, фасуванням (бутелюванням).

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»