• Посилання скопійовано

Держстат затвердив нові форми звітів про ціни

Держстат оновив форми державних статистичних спостережень №1-ціни (послуги) (квартальна), №1-ціни (пром) (місячна) та №1-ціни (житло) (квартальна)

Держстат затвердив нові форми звітів про ціни

Держстат затвердив нові форми звітів про ціни. А саме:

  • №1-ціни (послуги) (квартальна) "Звіт про ціни виробників послуг" (наказ від 04.05.2022 р. №77). Звітувати за новою формою слід буде зі звіту за І квартал 2023 року. Подають його юрособи не пізніше 15-го числа місяця, наступного за звітним періодом;
  • №1-ціни (пром) (місячна) "Звіт про ціни виробників промислової продукції" (наказ від 04.05.2022 р. №76). Вводиться в дію, починаючи зі звіту за січень 2023 року. Подають його юрособи, відокремлені підрозділи юридичних осіб відповідно до затвердженої методології. Граничний термін подання - не пізніше 4-го числа місяця, наступного за звітним періодом;
  • №1-ціни (житло) (квартальна) "Звіт про ціни на ринку житла" (наказ від 04.05.2022 р. №75).  Вводиться в дію, починаючи зі звіту за І квартал 2023 року. Подають його юрособи, відокремлені підрозділи юридичних осіб, що здійснюють будівництво житлових будівель, та юридичних осіб - агентства нерухомості відповідно до затвердженої методології. Граничний термін подання - не пізніше 9-го числа  місяця, наступного за звітним періодом.

***

 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»