• Посилання скопійовано

Оновлено форму №3-борг та ще три статзвіти

Держстат оновив форми №3-борг (місячна), №51-вод (місячна), №31-вод (квартальна) та №2-етр (місячна)

Оновлено форму №3-борг та ще три статзвіти

Держстат продовжує оновлювати форми державних статистичних спостережень, за якими слід буде звітувати з 2023 року. Цього разу оновлено чотири форми:

- №3-борг (місячна) "Звіт про заборгованість з оплати праці" (наказ Держстату від 23.06.2022 р. №195). Нова форма вводиться в дію, починаючи зі звіту за січень 2023 року;

- форм державного статистичного спостереження щодо діяльності підприємств водного транспорту (наказ Держстату від 23.06.2022 р. №194):

  • № 51-вод (місячна) "Звіт про роботу підприємства водного транспорту" (вперше звітуємо за січень 2023 року);
  • № 31-вод (квартальна) "Звіт про перевезення вантажів і пасажирів водним транспортом" (вперше подаємо за І квартал 2023 року);

 - №2-етр (місячна) "Звіт про роботу міського електротранспорту" (наказ Держстату від 23.06.2022 р. №193). Вводиться в дію, починаючи зі звіту за січень 2023 року.

***

Читайте також:

***

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»