• Посилання скопійовано

1С онлайн (Україна) стала доступною всім підприємцям країни

Реєструйте податкові накладні та надсилайте звітність без використання сторонніх програм і сервісів!

1С онлайн (Україна) стала доступною всім підприємцям країни

До переваг хмарної 1С онлайн (Україна) від ПриватБанку додалася ще одна. Навіть якщо ваша компанія не клієнт Привату, але використовує сервіс 1С онлайн, ви можете прямо з 1С реєструвати податкові накладні та надсилати звітність без використання сторонніх програм та сервісів. Не треба відкривати рахунок у банку тільки для того, щоб користуватися бухгалтерськими послугами.

Реєструючись в 1С онлайн, користувачі отримують 30 днів безкоштовно повноцінної роботи.

Для ФОП реалізовано доречний функціонал в «1С:Управління невеликою фірмою»:

Також доступна звітність для юридичних осіб в «1C:Бухгалтерія 2.0 для України».

Клієнти ПриватБанку вже чотири роки успішно безкоштовно надсилають звіти, реєструють податкові накладні та обмінюються первинними документами в сервісах «Приват24 для бізнесу». За допомогою «Модуля обміну Приват24–1С» звіти та документи вивантажують зі своїх 1С або 1С онлайн (Україна).

До речі, для відправки електронної звітності ви можете отримати безкоштовні ключі АЦСК ПриватБанку або скористатися наявними зареєстрованими в ДФС ключами ЕЦП від інших систем подачі електронної звітності.

Технічна підтримка з питань звітності здійснюється через e-mail: support@cs-edo.com (у робочий час), а щодо роботи сервісу 1С онлайн – у чаті на 1c.pb.ua (цілодобово).

Підписуйтеся на Youtube-канал та використовуйте для роботи найактуальніші відеоуроки та поради фахівців.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»