• Посилання скопійовано

Навколо одні документи, а жити коли? З M.E.Doc залиш час на головне!

Linkos Group - розробник програмних рішень в галузі електронної звітності та обміну електронними документами, таких як M.E.Doc, СОТА, Flydoc – добре знайомих бухгалтерам, провів щорічну всеукраїнську конференцію партнерів «Час твоїх досягнень та нових ідей»

Близько двохсот партнерів з усієї України з’їхалися обговорити глобальні тенденції розвитку технологій, які вже цього місяця почнуть впроваджувати кожен у своїх містах. Говорили просто про складне, презентували новинки, які змінюють підходи та спрощують роботу головного користувача продуктів - бухгалтера. 

M.E.Doc – найбільш відома комп’ютерна програма для подання звітності та обміну електронними документами в Україні. Цю програму обирає більшість підприємств країни, тому чітко усвідомлюючи важливість захисту продукту та безпеки користувачів, розробник залучив до співпраці найсильніші організації із кібербезпеки: RMRF Technology, Enjoy security, Володимира Стирана з «Бережа Секьюрити», що доповідали на конференції про результати впровадження технологій з інформаційної безпеки та налагодження процесів безпечної розробки. 

 

 

M.E.Doc стає ще більш захищеним: розробникам вже є чим пишатися, в березні цього року програма «M.E.Doc» отримала позитивний експертний висновок у сфері технічного захисту інформації рівня Г-3 від Держспецзв’язку, при якому експерти аналізували не тільки програму, а і вихідний код програмного продукту, алгоритми його роботи та порядок ведення розробки. 

 

 

M.E.Doc стає практичнішим: більше не потребує прав адміністратора, віддалений консультант працює за потреби. M.E.Doc надає можливості для підтримки малого бізнесу: у продукті тепер можна надсилати первинні бухгалтерські документи своєму контрагентові безкоштовно до 50 документів на місяць. Наприклад, якщо постачальник потребує від фізичної особи-підприємця саме електронного документа, то підприємець може відправити е-документ навіть, не оплачуючи M.E.Doc. 

M.E.Doc стає зручнішим: започатковано довідково-правовий сервіс, який незабаром користувачі побачать в програмі M.E.Doc. В ньому буде зручно відстежувати зміни в законодавстві та вивчати важливі новини, добірки статей з бухгалтерського та кадрового обліку, ділитися корисними порадами з оподаткування та подання звітності. Тематичні статті з прикладами складання звітності та найбільш важливими роз’ясненнями державних органів дозволять фахівцям бути в курсі, не виходячи з програми. Найближчим часом планується додати й корисні відеоматеріали, які допоможуть швидко розібратися в функціональних можливостях новачкам та знайти відповіді по бухгалтерським інтересам. 

 

M.E.Doc стає більш сучасним. На новому сайті користувач може обрати програмне рішення саме для своїх потреб: для звітування в контролюючі органи за актуальними формами та обміну е-документами з контрагентами для юридичних осіб, як платників так і неплатників ПДВ, бюджетних установ та організацій, фізичних осіб-підприємців. Лише визначте для кого обираєте рішення. 

Окрім новинок в M.E.Doc, розробник говорив про вже працюючі інтеграційні рішення, які дозволяють бухгалтеру безпроблемно обмінюватися первинними документами в електронному вигляді, працюючи в обліковій системі. 

Нові технології дозволяють нам робити бізнес цікавіше і спрощувати рутинні процеси.

І, як співає Океан Ельзи: “Хтось в небо летить, а хтось залишається!.. Хтось далі біжить, а хтось зупиняється!..”. 

Джерело: M.E.Doc

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»