• Посилання скопійовано

Як перевірити контрагентів та працівників в реальному часі через 1С:Підприємство?

Пошук інформації за фізособами, підприємствами та ФОПами займає надто багато часу? Відтепер перевірити контрагентів та працівників можна в 1С:Підприємство. Спробуй модуль Опендатабот безкоштовно!

Як перевірити контрагентів та працівників в реальному часі через 1С:Підприємство?

На початку року компанія «Портфель» вивела на ринок цілком новий продукт для користувачів програми 1С:Підприємство, який полегшує роботу бухгалтера. Йдеться про  модуль Опендатабот, який у зручній формі та у повному обсязі надасть максимум інформації як про контрагента, з яким взаємодіє підприємство, так і про його штатних працівників. Одним кліком дає змогу переглянути усю доступну інформацію, систематизовану з відкритих джерел. 

Доступ до більшості державних реєстрів, що адмініструють державні органи, надається на безоплатній основі, але самостійне формулювання пошукового запиту та обробка даних вручну – від реєстру підприємств до пошуку в реєстрі судових справ – це суттєва понаднормова робота з різними ресурсами.

На відміну від наявних ресурсів, пошук по фізичних особах, підприємствах та ФОП здійснюється по назві, коду ЄДРПОУ чи ІПН в робочому вікні бухгалтерської програми в одній закладці. Знайдену інформацію можна одразу додати в довідник. Створення або оновлення картки контрагента в 1С:Підприємство відбувається по одному кліку, що допомагає не відволікатись на сторонні сервіси. Модуль помітно оптимізує робочий процес та звільняє бухгалтера від рутинних операцій.

 

Моніторинг змін реквізитів контрагентів

Модуль оперативно відстежує зміни реквізитів Вашого контрагента, зокрема звірка ІПН контрагента з сайтом ДФС в момент виписки податкової накладної. Подібний контроль суттєво зменшить помилки при формуванні первинних документів та дозволить своєчасно коригувати власну стратегію співпраці з партнерами. 

 

Сповіщення про планові перевірки

Програмне забезпечення відслідковує планові перевірки ДФС, Держпраці та інших держорганів, та заздалегідь повідомляє користувача 1С:Підприємство. Модуль не дасть проґавити важливу подію та сприятиме комплексній та якісній підготовці до інспектування.  

 

Перевірка ідентифікаційного коду людини

В момент збереження картки фізичної особи можна автоматично перевірити ідентифікаційний код, щоб уникнути помилок при формуванні регламентної звітності №1ДФ та ЄСВ. Це зручно, оскільки економить час на рутинні операції по внесенню реквізитів в 1С:Підприємство. 

 

Вісім держреєстрів завжди під рукою

Обробка надає розгорнуту інформацію не лише по основним відомостям, але й судовим рішенням, в яких згадується контрагент. Дозволяє вивчити історію зміни директорів, дізнатись більше про бенефіціарів, висвітлити податкові борги, включення до «чорних списків» МЕРТ та АМКУ, адреси масової реєстрації та виконавчі впровадження. Тобто отримати дані, що формують об’єктивну оцінку діяльності партнера та дають змогу попередити правові, іміджеві та фінансові ризики. 

Так само можна перевірити кандидатів на вакантні посади задля уникнення неприємних ситуацій: переглянути заборгованість по аліментах, базу розшуку МВС, дізнатись про участь в кримінальних чи цивільних процесах. 

Опендатабот в реальному часі використовує дані таких джерел інформації:

  • ЄДР юридичних організацій, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • реєстр платників ПДВ;
  • єдиний державний реєстр судових рішень;
  • адреси масової реєстрації платників податків;
  • реєстр розшуку МВС та неплатників аліментів;
  • реєстр податкових боргів та планових перевірок;
  • реєстр спеціальних санкцій на ЗЕД;
  • «Чорний список» Антимонопольного комітету.

Спробувати роботу з Опендатабот в 1С:Підприємство можна безкоштовно. Телефон: 095 333 39 23

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»

  • Хмарні сервіси: переваги для бізнесу
    Раніше для роботи з великими обсягами інформаціями потрібна була потужна комп’ютерна техніка. Її регулярно необхідно було оновлювати, тримати штат спеціалістів, які б стежили за працездатністю електроніки
    05.03.202480
  • 5 причин вибрати iPhone 15 Plus для роботи
    Смартфон для роботи має бути збалансованим: достатньо потужним для вирішення професійних задач і водночас простим у керуванні. Як, наприклад, Епл Айфон з продуманою до дрібниць операційкою
    25.02.202414
  • Планшет для бухгалтерії: у чому користь цього пристрою
    Ведення бухгалтерського обліку – це громіздка та об’ємна справа. Зазвичай бухгалтери на великих підприємствах працюють за персональними комп’ютерами, на котрі встановлено ліцензійні програми для обліку та аудиту
    05.01.20242571
  • Фінанси у фокусі: найгарячіші тренди роботи для бухгалтерів у різних містах від експертів Jooble
    Сфера фінансів та бухгалтерії в Україні розвивається навіть під час війни. Розповідаємо про бухгалтерські тренди ринку праці та рівні доходів у різних містах
    29.12.202344
  • Навіщо бухгалтеру Макбук?
    Бухгалтер — працівник, на якому тримається фінансова, облікова та статистична складова бізнесу, а його головний інструмент — персональний комп’ютер. Його робота часто передбачає професійну активність 24/7, крім потужного компа з усіма потрібен ще й лептоп
    27.11.2023551