• Посилання скопійовано

Модуль розрахунку відпускних та лікарняних в 1С:Підприємство. Бухгалтерія 2.0

Розрахунок відпускних та лікарняних в стандартній конфігурації 1С:Підприємство. Бухгалтерія займає багато часу, а нарахування здійснюються ручними проведеннями. Скористайтеся модулем для відпускних та лікарняних - сформуйте розрахунок оплат по середньому і нарахування заробітної плати автоматично!

Модуль розрахунку відпускних та лікарняних в 1С:Підприємство. Бухгалтерія 2.0

Як відомо, в конфігурації «Бухгалтерія» не передбачено ведення табелю обліку робочого часу, а розрахунок відпускних та лікарняних відсутній. Таким чином, бухгалтер вимушений самостійно розраховувати суми оплат, відхилення робочого часу та заносити їх в документ нарахування заробітної плати.

Для спрощення всіх цих розрахунків в новій редакції «Бухгалтерія» 2.0 компанія «Портфель» розробила модуль, який дозволяє автоматично розрахувати оплати по середньому, заповнити табель обліку робочого часу та нарахувати заробітну плату з врахуванням неявок.

 

Схема  розрахунку    

 

Створення графіків роботи співробітників

Графіки роботи вказуються для організації в цілому, підрозділів або конкретних співробітників, при цьому можна обрати різні графіки як для підрозділу так і для співробітника.

 

Розрахунок відпускних

В документі розраховується оплата за різні види відпусток - щорічна основна, компенсація відпустки, за власний рахунок та ін. Враховується коефіцієнт коригування у зв’язку з підвищенням окладу. Одразу можна роздрукувати наказ про надання відпустки.

 

Розрахунок лікарняних

В документі здійснюється та друкується розрахунок по різним видам непрацездатності: загальне, професійне захворювання, у зв’язку із вагітністю та пологами та ін. Враховується раніше внесений початковий стаж.

На підставі лікарняних формуються «Заява-розрахунок в ФСС» та «Повідомлення про виплату коштів застрахованим особам». Документи експортуються в формат .xml для подальшого імпорту в M.E.Doc.

 

Табель обліку робочого часу

Табель заповнюється згідно внесених документів лікарняних і відпускних та графіків роботи співробітників. Тут можна додатково вказати прогули, простої чи інші види неявок, відкоригувати відпрацьований час.

Для нарахування попереднього розрахунку по відпрацьованому часу табель заповнюється за першу половину місяця.

 

Нарахування заробітної плати

Автоматично заповнюються розраховані раніше суми та перераховується оклад згідно табеля.

Детальна інструкція розрахунку>>

Модуль інтуїтивний та повністю інтегрований в інтерфейс нової редакції, дозволяє виключити ручні коригування та уникнути механічних помилок при внесенні даних, при цьому зберігати архів розрахунків та табелів в одній програмі.

Замовте безкоштовну презентацію за телефонами: (095, 097) 333 39 23 або e-mail: info@portfel.ua.

https://portfel.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»

  • Хмарні сервіси: переваги для бізнесу
    Раніше для роботи з великими обсягами інформаціями потрібна була потужна комп’ютерна техніка. Її регулярно необхідно було оновлювати, тримати штат спеціалістів, які б стежили за працездатністю електроніки
    05.03.202480
  • 5 причин вибрати iPhone 15 Plus для роботи
    Смартфон для роботи має бути збалансованим: достатньо потужним для вирішення професійних задач і водночас простим у керуванні. Як, наприклад, Епл Айфон з продуманою до дрібниць операційкою
    25.02.202414
  • Планшет для бухгалтерії: у чому користь цього пристрою
    Ведення бухгалтерського обліку – це громіздка та об’ємна справа. Зазвичай бухгалтери на великих підприємствах працюють за персональними комп’ютерами, на котрі встановлено ліцензійні програми для обліку та аудиту
    05.01.20242571
  • Фінанси у фокусі: найгарячіші тренди роботи для бухгалтерів у різних містах від експертів Jooble
    Сфера фінансів та бухгалтерії в Україні розвивається навіть під час війни. Розповідаємо про бухгалтерські тренди ринку праці та рівні доходів у різних містах
    29.12.202344
  • Навіщо бухгалтеру Макбук?
    Бухгалтер — працівник, на якому тримається фінансова, облікова та статистична складова бізнесу, а його головний інструмент — персональний комп’ютер. Його робота часто передбачає професійну активність 24/7, крім потужного компа з усіма потрібен ще й лептоп
    27.11.2023551