• Посилання скопійовано

«ОК, Альфа!» – не банківськими послугами єдиними

Як віртуальний офіс «ОК, Альфа!» допомагає підприємцям вести бізнес

«ОК, Альфа!» – не банківськими послугами єдиними

Активний розвиток бізнесу неможливий без оперативного і якісного банківського обслуговування. Сьогодні таке банківське обслуговування все більше підприємців хочуть отримувати дистанційно, не витрачаючи час на візити до відділення. Тому віртуальний офіс для підприємців «ОК, Альфа!», запущений минулого року командою Альфа-Банка Україна і фінтех розробником Finik.Pro, усю основну взаємодію з банком перевів в онлайн. Але він не обмежується виключно банківськими послугами, а пропонує також додаткові сервіси, які допомагають ФОП розвивати свій бізнес з максимальною вигодою.

Відкриття рахунку в банку швидко і повністю дистанційно, управління рахунками, здійснення платежів, виписки, довідки, безкоштовне обслуговування всіх бюджетних платежів, відправка податкових звітів…

Це далеко не повний перелік послуг, які вже сьогодні можуть отримати фізичні особи підприємці у віртуальному офісі «ОК, Альфа!», доступному як через веб-сайт, так і через мобільний додаток. Окрім банківських послуг, банк підбирає і пропонує своїм клієнтам-підприємцям додаткові партнерські програми, що допомагають вести бізнес і дозволяють вигідно користуватися сервісами, які супроводжують практично будь-який бізнес. Наприклад, клієнти отримують знижки на мобільний зв'язок, розміщення на маркет-плейсі, клиєнт-розсилки, можуть переглядати актуальні новини про ринок МСБ у стрічці новин і багато іншого. На сьогодня клієнти «ОК, Альфа!» можуть отримати бонуси на загальну суму до 25 тисяч гривень:

  • 50%-а знижка від «Київстар» на тарифи для малого і середнього бізнесу. Надається на 3 місяці і допоможе заощадити на зв'язку. Особливо, якщо підприємець активно нею користується.
  • 40%-а знижка від Prom.ua на річне розміщення і просування товарів на платформі. Надається тарифним пакетом «Легкий старт» на річне обслуговування і дає можливість максимально вигідно просувати свої товари і послуги. Буде дуже цікава тим, хто створює свої інтернет-магазини.
  • 20%-а знижка від компанії «Ліга: Закон» на консультації експертів про розвиток бізнесу в рамках сервісу «Особистий експерт». Професійні відповіді можна буде отримати на питання про подання звітності, податок на майно, кадровий облік та ін.
  • 15%-а знижка на Netpeak. Пропозиція зацікавить підприємців, які працюють в інтернеті. Через «ОК, Альфа!» можна на три місяці підключитися на тариф Start за $765, а не $900, на тариф Growth – за $1020 замість $1200. Обидва пакети надають можливість отримати налаштування систем аналітики, реклами Google AdWords і Яндекс.Директ. До пакетів входять роботи з налаштування реклами у соцмережахх (Facebook, Instagram та ін.).
  • Ексклюзивна пропозиція – бюджет 5000 гривень для EMAIL/PUSH/SMTP розсилок по базі клієнтів підприємця на платформі SendPulse.
  • Надзвичайна пропозиція від сервісу Битрикс24, яка дозволяє більше продавати і краще контролювати канали комунікацій з клієнтами. ФОП отримує три місяці безкоштовного користування СRМ-системою у тарифному пакеті «Компанія» без обмежень по кількості учасників і обсягу пам'яті у хмарі.
  • Ще один безкоштовний сервіс – шаблони документів Axdraft. Підприємець отримує попередньо заповнені документи, необхідні для його виду бізнесу (договори, акти, додатки тощо), якими можна користуватися в онлайні або завантажити.
  • Ті, хто хочуть створити сайт для свого бізнесу, інтернет-магазин або блог, можуть скористатися інтуїтивним конструктором Tilda, який не вимагає навичок програмування. Підприємці отримують безкоштовну розробку і супровід на 3 місяці.
  • Також користувачі «ОК, Альфа!» мають можливість безкоштовно розмістити три вакансії на сайті HeadHunter для підбору персоналу.

Скористатися усіма знижками і бонусами можна в особистому віртуальному кабінеті «ОК, Альфа!». Для цього треба вибрати пропозицію, скопіювати промокод і активувати його на сайті партнера.

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»

  • Хмарні сервіси: переваги для бізнесу
    Раніше для роботи з великими обсягами інформаціями потрібна була потужна комп’ютерна техніка. Її регулярно необхідно було оновлювати, тримати штат спеціалістів, які б стежили за працездатністю електроніки
    05.03.202480
  • 5 причин вибрати iPhone 15 Plus для роботи
    Смартфон для роботи має бути збалансованим: достатньо потужним для вирішення професійних задач і водночас простим у керуванні. Як, наприклад, Епл Айфон з продуманою до дрібниць операційкою
    25.02.202415
  • Планшет для бухгалтерії: у чому користь цього пристрою
    Ведення бухгалтерського обліку – це громіздка та об’ємна справа. Зазвичай бухгалтери на великих підприємствах працюють за персональними комп’ютерами, на котрі встановлено ліцензійні програми для обліку та аудиту
    05.01.20242591
  • Фінанси у фокусі: найгарячіші тренди роботи для бухгалтерів у різних містах від експертів Jooble
    Сфера фінансів та бухгалтерії в Україні розвивається навіть під час війни. Розповідаємо про бухгалтерські тренди ринку праці та рівні доходів у різних містах
    29.12.202344
  • Навіщо бухгалтеру Макбук?
    Бухгалтер — працівник, на якому тримається фінансова, облікова та статистична складова бізнесу, а його головний інструмент — персональний комп’ютер. Його робота часто передбачає професійну активність 24/7, крім потужного компа з усіма потрібен ще й лептоп
    27.11.2023551