• Посилання скопійовано

Бухгалтерський облік у сільському господарстві засобами програмного комплексу «Дебет Плюс»

Комплексна автоматизації бухобліку за допомогою програми «Дебет Плюс»

Бухгалтерський облік у сільському господарстві засобами програмного комплексу «Дебет Плюс»

Комплексна автоматизації бухобліку за допомогою програми «Дебет Плюс» — це можливість вести весь облік в одній програмі з готовими типовими налаштуваннями проводок, документів та звітів.

Бухгалтерський облік у сільському господарстві має низку особливостей: внутрішньогосподарські підрозділи виконують роботи і надають взаємні послуги між собою й одночасно значна частина готової продукції знову використовується у процесі виробництва: насіння на посів, корми для годівлі тварин, переробка сільськогосподарської продукції. Є ситуації, коли готова продукція рослинництва використовується для годівлі тварин, а продукція тваринництва не тільки реалізується, а й використовується для рослинництва. А ще ж не варто забувати про незавершене виробництво.

Отже, правильний розподіл витрат у розрізі полів, підрозділів, культур (або груп тварин) і статей витрат упродовж року та подальше закриття рахунків обліку витрат у кінці року — є запорукою коректного розрахунку собівартості виготовленої продукції.

У програмі представлені галузеві звіти для сільського господарства. Є вся основна щомісячна, квартальна та річна звітність; інтеграція з клієнт-банками; експорт інформації для електронного кабінету платника та M.E.Doc.

«Дебет Плюс» дозволяє автоматизувати всі ділянки бухобліку, а саме облік:

  • рослинництва й тваринництва;
  • запасів і необоротних активів;
  • земельних паїв;
  • заробітної плати;
  • банківських і касових операції;
  • автотранспорту.

Можливість підібрати саме той функціонал, який потрібен вам, поєднується з комплексним обліком — від первинних документів до фінансової звітності. Таким чином ви платите тільки за те, що потрібно вам. Разом із ліцензійним програмним забезпеченням ви отримує навчання персоналу, набір інструкцій і подальшу постійну підтримку та оновлення програми.

Програмний комплекс «Дебет Плюс» отримав експертний висновок, який підтверджує відповідність програми вимогам технічного захисту інформації згідно з затвердженим спільним наказом Адміністрації Держспецзв’язку та Держспоживстандарту України від 25.04.2007 р. № 75/91 та не підпадає під санкційні заборони (Указ Президента України № 133/2017  від 15 травня 2017 року вводить у дію рішення Ради Національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)” та оновлено Указом Президента України від 21 червня 2018 року № 176/2018 “Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)“ 21 червня 2018 року ).

Підсумовуючи вищенаведене, варто виділити переваги ПЗ «Дебет Плюс» перед аналогічними програмами на українському ринку:

  1. Не потрібно відразу купувати супровід програмного забезпечення — перші три місяці безкоштовно.
  2. Навчання проводиться на робочій базі клієнта, а не на тестовій.
  3. За кожною організацією на час навчання закріплюється один спеціаліст.
  4. Навчання лише індивідуальні.
  5. Інструкції до програми є у вільному доступі на сайті debet.com.ua.
  6. Ціни на супровід нижчі за середньоринкові.
  7. Супровід можна купувати помісячно, поквартально, за півріччя з першого місяця обслуговування.
  8. До супроводу надаються години на консультації з віддаленими підключеннями.
  9. Консультуватися за раз можна необмежену кількість часу.
  10. Години навчання і супроводу рахуються як 60 хв., а не академічна година 45 хв.
  11. Можливість вести в одній програмі необмежену кількість юридичних осіб.
  12. Придбати можна не весь комплекс, а тільки обрані підсистеми, що значно зменшує вартість програмного забезпечення.

«Дебет Плюс» — це програмний продукт, розроблений в Україні і для України.

Більш детально про систему автоматизації комплексного обліку можна дізнатися на сайті компанії-розробника debet.com.ua або сконтактувати зі спеціалістами та отримати розгорнуту відповідь на всі питання щодо придбання, впровадження та підтримки програми «Дебет Плюс».

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»