• Посилання скопійовано

Об’єднана звітність у програмі «Дебет Плюс»

Нагадаємо, що Мінфін наказом від 15.12.2020 року №773, який набрав чинності з 01.01.2021 року, вніс зміни до власного наказу від 13.01.2015 року №4 щодо форми податкового розрахунку №1ДФ та Порядку його заповнення

Об’єднана звітність у програмі «Дебет Плюс»

Новий податковий розрахунок включає в себе суми ПДФО, військового збору та ЄСВ. Перший раз його вже подавали за І квартал 2021 року.

Раніше Звіт з ЄСВ надавався щомісяця. Це було пов’язано, зокрема, з необхідністю призначення застрахованим особам пенсій, матеріального забезпечення та страхових виплат за рахунок ФССУ. Із цією метою передбачено складання проміжного Розрахунку і відповідних додатків до нього з типом «Звітний» як «Довідковий» з позначкою «призначення пенсії» або «призначення матеріального забезпечення, страхових виплат».

Користувачі програми «Дебет Плюс» уже відчули переваги автоматизації не тільки обліку, а й звітності, яка входить до стандартної комплектації, – програма формує файли у форматі xml, готові до імпорту в Електронний кабінет платника, M.E.Doc, Соната, «Арт Звіт» чи будь-яку іншу програму.

Зауважимо, що програмний комплекс «Дебет Плюс» містить низку переваг, які сподобаються як виконавцям – бухгалтерам, так і керівникам підприємств. Головне, на що хочеться звернути увагу, це:

  • Модульність. Хоча програмний комплекс є єдиним цілим, що дозволяє автоматизувати весь шлях від занесення первинних документів до отримання звітності і форм балансу, поділ на окремі підсистеми дозволяє придбати потрібний саме вам функціонал, не переплачуючи зайвого. Модульність також стає в нагоді при поетапному введенні в експлуатацію системи автоматизації бухгалтерського обліку та фінансової звітності – ви самі обираєте, що для вас першочергово і з чого почати.
  • Ведення кількох юридичних осіб. Не потрібно повторно купувати чи багаторазово копіювати програму, щоб вести облік різних організацій. Тримайте все під контролем і в одному місці!
  • Цінова політика. «Дебет Плюс» – це доступне рішення як для маленького фермерського господарства, так і гіганта сільськогосподарського ринку. Сконтактуйте зі спеціалістами відділу продажів і переконайтеся в цьому самостійно.
  • Надійність збереження і захищеність ваших даних. Результати експертизи засвідчуть, що комплекс засобів захисту ПЗ «Дебет Плюс» відповідає технічним вимогам за критеріями захисту інформації з рівнем гарантій Г-2.

Детальніше з можливостями конфігурації «Сільське господарство» можна ознайомитися на сайті debet.com.ua.

Програмний комплекс «Дебет Плюс» отримав експертний висновок за №1231 від 1 квітня 2021 року, який підтверджує відповідність програми вимогам технічного захисту інформації згідно з затвердженим спільним наказом Адміністрації Держспецзв’язку та Держспоживстандарту України від 25.04.2007 р. №75/91 та не підпадає під санкційні заборони (Указ Президента України №133/2017 від 15 травня 2017 року вводить у дію рішення Ради Національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» та оновлено Указом Президента України від 21 червня 2018 року №176/2018 «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» 21 червня 2018 року).

Усе це полегшує щоденну роботу бухгалтера та заощаджує значні кошти підприємства на придбанні ліцензій програмного забезпечення, убезпечує від великих штрафних санкцій за використання неліцензійного програмного забезпечення.

«Дебет Плюс» – це програмний продукт, розроблений в Україні і для України.

Більш детально про систему автоматизації комплексного обліку можна дізнатися на сайті компанії-розробника debet.com.ua або сконтактувати зі спеціалістами та отримати розгорнуту відповідь на всі питання щодо придбання, впровадження та підтримки програми «Дебет Плюс».

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»

  • Хмарні сервіси: переваги для бізнесу
    Раніше для роботи з великими обсягами інформаціями потрібна була потужна комп’ютерна техніка. Її регулярно необхідно було оновлювати, тримати штат спеціалістів, які б стежили за працездатністю електроніки
    05.03.202480
  • 5 причин вибрати iPhone 15 Plus для роботи
    Смартфон для роботи має бути збалансованим: достатньо потужним для вирішення професійних задач і водночас простим у керуванні. Як, наприклад, Епл Айфон з продуманою до дрібниць операційкою
    25.02.202414
  • Планшет для бухгалтерії: у чому користь цього пристрою
    Ведення бухгалтерського обліку – це громіздка та об’ємна справа. Зазвичай бухгалтери на великих підприємствах працюють за персональними комп’ютерами, на котрі встановлено ліцензійні програми для обліку та аудиту
    05.01.20242581
  • Фінанси у фокусі: найгарячіші тренди роботи для бухгалтерів у різних містах від експертів Jooble
    Сфера фінансів та бухгалтерії в Україні розвивається навіть під час війни. Розповідаємо про бухгалтерські тренди ринку праці та рівні доходів у різних містах
    29.12.202344
  • Навіщо бухгалтеру Макбук?
    Бухгалтер — працівник, на якому тримається фінансова, облікова та статистична складова бізнесу, а його головний інструмент — персональний комп’ютер. Його робота часто передбачає професійну активність 24/7, крім потужного компа з усіма потрібен ще й лептоп
    27.11.2023551