• Посилання скопійовано

Впровадження хмарної системи в бухгалтерії

Компанії необхідна автоматизація бухгалтерського обліку? Розберемо на що звертати увагу, коли будемо обирати розробника програмного забезпечення

Впровадження хмарної системи в бухгалтерії

Без ефективної системи для обліку бухгалтерії пошук будь-яких даних стає величезною проблемою. Зберігання документів в єдиному хмарному просторі, одночасно прискорить і спростить роботу. Щоб обрати системний продукт для компанії не обов'язково знати все про програмування. Досить спочатку виділити ті функції, які вимагають автоматизації, тому що  кожна компанія має власну специфіку роботи. Щоб системний інтегратор ефективніше підібрав рішення, важливо надати йому основну інформацію:

  • список функцій, які повинні бути в системі;
  • операції, які потребують автоматизації;
  • функції на перспективу;
  • бажана гнучкість в налаштуваннях системи;
  • прийнятна сукупна вартість володіння.

Обрати програму вітчизняного чи зарубіжного виробництва? Тут потрібно пам'ятати, що програмне забезпечення, яке оптимізує ведення бухгалтерії, повинно працювати відповідно локального законодавства, тому краще користуватися програмою вітчизняного розробника. Впровадження такого програмного забезпечення, як програма для бухгалтерського обліку jSolutions,  дозволить автоматизувати ведення фінансових операцій, формування періодичної звітності для контролюючих органів без помилок і збоїв.

Деякі системні інтегратори готові адаптувати програми під індивідуальні вимоги організацій, але на це йде більше ресурсів і, отже, ціна стає вище. Тому простіше обрати вже готове рішення. Бувають випадки, коли потрібно об'єднати в одній програмі, наприклад, ведення бухгалтерського обліку та контроль прийому і видачі замовлень. У такому випадку потрібна система, що має в своєму активі багатофункціональні модулі.

Сьогодні багато розробників пропонують послуги навчання онлайн. Таке рішення може здешевити процес впровадження обраного ПЗ. Тренінги, практичні кейси та відеоуроки підготують членів команди до роботи з новим функціоналом. А нові знання в IT допоможуть розібратися у всіх тонкощах налаштування системи. Важливим  є наявність кваліфікованої технічної підтримки за обраною програмою, коли співробітники зіткнулися із завданням, для якого не можуть знайти рішення.

Отримуючи ефективну систему роботи з програмним забезпеченням для бухгалтерії, компанія підвищує достовірність облікових даних, забезпечує оперативний обмін даними, інтегрується з системами електронного документообігу та збільшує свої управлінські можливості.

* посилання - Автоматизація бухгалтерського обліку

** посилання - Про хмарну систему jSolutions

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»