• Посилання скопійовано

Модуль розрахунку відпускних та лікарняних Selera для BAS Бухгалтерія

Розрахунок відпускних та лікарняних в типовій конфігурації «BAS Бухгалтерія» займає багато часу, а нарахування здійснюються ручними проведеннями. Скористайтеся модулем «Selera» - сформуйте розрахунки по середньому і нарахування заробітної плати автоматично!

Модуль розрахунку відпускних та лікарняних Selera для BAS Бухгалтерія

Як відомо, в конфігурації «BAS Бухгалтерія ПРОФ» не передбачено ведення табелю обліку робочого часу, а розрахунок відпускних та лікарняних відсутній.

Для спрощення цих розрахунків компанія «Портфель» розробила модуль «Selera», який дозволяє автоматично розрахувати оплати по середньому, заповнити табель та нарахувати заробітну плату з врахуванням неявок.

 

 

Схема роботи модуля

 

Створення графіків роботи

Графіки роботи вказуються для організації в цілому, підрозділів або конкретних співробітників.

Розрахунок відпускних

В документі розраховується оплата за різні види відпусток. Одразу можна роздрукувати наказ про надання відпустки.

Розрахунок лікарняних

В документі здійснюється та друкується розрахунок по різним видам непрацездатності. Враховується раніше внесений початковий стаж.

На підставі лікарняних формуються «Заява-розрахунок в ФСС» та «Повідомлення про виплату коштів застрахованим особам». Документи експортуються в формат .xml для подальшого імпорту в M.E.Doc.

 

Табель обліку робочого часу

Табель заповнюється згідно внесених документів лікарняних і відпускних та графіків роботи співробітників. Тут можна додатково відкоригувати відпрацьований час.

 

Для нарахування попереднього розрахунку табель заповнюється за першу половину місяця.

Додаткові документи

Для зручності роботи додано додаткові документи: «Внесення початкових даних по заробітній платі», «Штатний розпис», «Доплати», «Відрядження».

Нарахування заробітної плати

Автоматично заповнюються розраховані раніше суми та перераховується оклад згідно табеля.

Детальна інструкція розрахунку>>

Модуль «Selera» реалізований як розширення, що не потребує змін в конфігурації та не ускладнить оновлення програми BAS Бухгалтерія.

Вартість модуля: від 840 1200 грн. З 25 по 30 листопада 2021 р. до «Чорної п’ятниці» на модуль Selera діє акція: 30% знижки на річну ліцензію.

Замовте безкоштовну презентацію за телефоном: (050) 104 99 60 або e-mail: info@portfel.ua.

https://portfel.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»