• Посилання скопійовано

Основи бухобліку: все в одному довіднику на ДК-порталі

Актуальні тексти П(С)БО, НП(С)БО, МСФЗ, Планів рахунків, Методичних рекомендацій, а також новини, консультації, аналітичні статті з питань бухобліку - на оновленій тематичній сторінці

Основи бухобліку: все в одному довіднику на ДК-порталі

Усі підприємства, незалежно від їх організаційно-правових форм та форм власності, у тому числі й малі, зобов'язані вести бухгалтерський облік і складати фінансову звітність. Ведення бухобліку регламентується відповідними нормативно-правовими актами з бухобліку. 

Нагадаємо, що нещодавно до багатьох з них Мінфін вніс зміни (наказ від 27.06.2013 р. №627), які набули чинності з 9 серпня. Зокрема, внесено зміни до більшості П(С)БО, НП(С)БО 1, Плану рахунків та Інструкції до нього, ПБО "Податкові різниці". Окрім того, наказом Мінфіну від 27.06.2013 р. № 628 затверджено нове НП(С)БО 2 "Консолідована фінансова звітність".

З огляду на зміни, які відбулись, пропонуємо оновлену тематичну сторінку "Основи бухобліку", на якій зможете ознайомитися з актуальними текстами П(С)БО, НП(С)БО, МСФЗ, Планів рахунків, Методичних рекомендацій, а також актуальними новинами, консультаціями та аналітичними матеріалами від авторів "Дебет-Кредит".

Перейти на сторінку "Основи бухобліку" >>>

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»