• Посилання скопійовано

Лізинг від 1% річних від ПриватБанку

Отримайте найкраще обладнання або комерційний транспорт і сільгосптехніку без прихованих комісій та переплат

Лізинг від 1% річних від ПриватБанку

Сьогодні послуга лізингу вважається найбільш оптимальним і вигідним фінансовим рішенням для розвитку та просування бізнесу. ПриватБанк розширив спектр лізингових програм і спростив умови за вже існуючими.

«Особливу популярність серед корпоративних клієнтів набули послуги лізингу – від невеликого обладнання для бізнесу до великогабаритної сільськогосподарської техніки, – розповідає керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв. – Ми запропонували рішення, на які давно очікували на ринку, у т. ч. з пільговими умовами погашення для аграріїв. Придбати найкращу вітчизняну чи зарубіжну техніку можна з мінімальним пакетом документів і без додаткової застави».

Щоб визначити, який з видів фінансування підійде саме Вашій компанії, зупинимося докладно на кожному.

Лізинг обладнання та комерційного транспорту дає змогу оновити автопарк підприємства або купити спецтехніку – лізингові ставки зазвичай нижче за ставки банківського кредиту – від 1% річних. Дострокове ж погашення здійснюється без додаткових комісій. А сума становить від 150 000 до 30 млн грн.

Найчастіше в лізинг купують виробничі лінії, металообробне й деревообробне обладнання, торгове, складське, технологічне, енергетичне обладнання, а також обладнання для автосервісів, ресторанів. Строки кредитування адаптовано до будь-якої сезонності бізнесу – угоду можна оформити на строк від 12 до 36 місяців. При цьому обладнання або авто клієнт отримує відразу, а виплати здійснюються за рахунок прибутку від його використання.

Клієнти ПриватБанку можуть укласти договір на придбання в лізинг автотранспорту різних типів: легкові комерційні моделі та вантажні автомобілі, мікроавтобуси, фургони, пікапи та інший автотранспорт.

Лізинг сільгосптехніки – спеціалізоване рішення для аграріїв, що враховує потреби агроциклу. Графік платежів сезонний, але не менше 2 разів на рік, сплата % – щомісяця. Сума фінансування становить від 300 000 до 30 млн грн, при цьому можна не тільки взяти нову техніку, а й обміняти свій старий комбайн або трактор за ринковою вартістю завдяки програмі Trade-In, коли стара техніка є авансом за отримання нової.

Сьогодні лізинг сільськогосподарської техніки є чудовою альтернативою повноцінному придбанню об’єкта й тим паче – оформленню кредиту. Ми допомагаємо всім нашим клієнтам знаходити найефективніше фінансове рішення для розвитку їхнього бізнесу.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»