• Посилання скопійовано

26.05.2020 – бухгалтерське перезавантаження. Що зміниться?

Новації після карантину! Про зарплату, кадри, податки, перевірки, ФОПів, єдиний податок, ЄСВ, основні засоби з відповідями на ВАШІ запитання


Лекторами на БЕЗКОШТОВНІЙ online-конференції 26 травня будуть провідні експерти України з питань бухгалтерського, податкового та кадрового обліку, трудового права, консультанти з оподаткування.

  1. Олександр Смирнов
    Тема: «Форс-мажор: невже кінець? Як визначити термін дії форс-мажору в умовах поетапного виходу з карантину. Податкові запити і перевірки: коли почнеться натиск?»

  2. Галина Морозовська
    Тема: «Зіпсований товар: післякарантинне списання. Податкові наслідки, документальне оформлення. Основні засоби знову працюють! Розконсервування, документальне оформлення, особливості обліку»

  3. Ольга Гонзайк
    Тема: «ФОП-зміни: ЄСВ, єдиний податок»

  4. Тетяна Мойсеєнко
    Тема: «Кадрові документи для оформлення покрокового виходу працівників на роботу. Кадровий аудит документів за час карантину. Облік робочого часу після карантинного виходу працівників: первинні документи. Оплата праці робочого часу: погодинна, поденна – як нараховувати зарплату»

  5. Ірина Губіна
    Тема: «ТОП-10 важливих новацій для бухгалтера»… Більше про online-конференцію

Лише за 30 секунд зареєструйтесь та отримайте подарунок одразу – чек-лист «10 довідників-таблиць для нарахування зарплати». Під час трансляції 26 травня гарантовано ще 3 подарунки!

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»