• Посилання скопійовано

Про що нас запитували минулого тижня

10 найцікавіших питань, відповіді на які отримали користувачі нашого сервісу consulting.dtkt.ua за минулий тиждень

Про що нас запитували минулого тижня

Як оплатити простій в період карантину? 

Як оплачувати простій згідно з ст. 113 КЗпП в період карантину: не менш як 2/3 від окладу чи за середнім заробітком? 

Головбух виконує обов’язки директора: чи треба доплачувати?  

Чи має право головний бухгалтер підприємства отримувати доплату в різниці окладів, якщо він призначений виконувати обов’язки директора (в частині, що передбачена посадовою інструкцією головного бухгалтера) на час відпустки директора? 

Як написати заяву на відпустку на період карантину? 

Як написати працівнику заяву на продовження карантину із зазначенням періоду «До кінця карантину»? Чи потрібно її обов’язково продовжувати на певний період, вказаний у постановах?  

Допомога по частковому безробіттю: як відобразити в формі №1ДФ і в Звіті з ЄСВ? 

Як відобразити допомогу по частковому безробіттю в формі №1ДФ і в Звіті з ЄСВ? 

ТОВ на ЄП дарує квартиру фізособі: які наслідки? 

ТОВ на ІІІ групі ЄП (5%, без ПДВ) планує подарувати житлову квартиру фізособі. Які податки повинно сплатити ТОВ? 

Підвищення посадових окладів та форма №П-2

Чи потрібно інформацію про підвищення посадових окладів працівникам вносити до картки №П-2 розділ IV, засвідчувати підписом працівника та підписувати Додаткову угоду до трудового договору з працівником?

Як відкоригувати Звіт з ЄСВ для отримання допомоги по частковому безробіттю?

ТОВ звернулося до Центру зайнятості для оформлення виплати по частковому безробіттю починаючи з 02.04.2020 р. Як відкоригувати Звіт з ЄСВ, де зазначена відпустка за власний рахунок? Чи можна показати в Наказі про скорочення робочого часу до 0 год. (не щодо всіх працівників)? Що з ЄСВ? Чи утримується ПДФО, ВЗ та ЄСВ з виплати? 

Заповнення рядка 26 декларації про прибуток

В додатках АМ та РІ декларації на прибуток за 2019 р. допущено помилку, яка не вплинула на об'єкт оподаткування - завищено суму амортизації в бухобліку та в податковому обліку. Декларація містить додаток ВП. Як заповнити декларацію, а саме рядок 26?

Дисконтування та пролонгація строку повернення позики

11.07.2019 р. ТОВ отримало позику від нерезидента із строком повернення 2 роки. 10.12.2019 р. було підписано додаткову угоду і встановлено строк повернення - 15.06.2020 р. Наразі заборгованість неповернуто і планується продовжити строк до 20.06.2021р. Як дисконтувати таку заборгованість у 2019 та 2020 роках?

Як заповнити графи уточнюючої декларації з податку на нерухомості за Законом №466?

Щодо приміщень промисловості, що здаються в оренду, з 23.05.2020 р. відбулися зміни. Підприємство має виробничий склад (КВЕД 28.29), який здано в оренду. Як заповнити графи уточнюючої декларації з податку на нерухомості за Законом №466?

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»