• Посилання скопійовано

Перевірки Держпраці-2020: підстави, повноваження, штрафи

Новий безкоштовний спецвипуск редакції «Дебет-Кредит»

 

Держпраці поновила інспекційні відвідування і вже перші заходи державного контролю дали змогу зафіксувати чимало порушень. А з 1 вересня збільшився розмір мінімальної зарплати. Отже, зріс й розмір штрафів за порушення законодавства з праці.

Отримайте безкоштовно спецвипуск «Перевірки Держпраці-2020: підстави, повноваження, штрафи» та будьте готові до візиту інспектора праці на всі 100%. Для цього просто переходьте за посиланням.

 

З добірки ви дізнаєтесь відповіді на такі запитання:

  1.  Кого Держпраці перевіряє під час карантину в першу чергу?
  2.  Як зросли штрафи за порушення трудового законодавства з 1 вересня 2020 р.?
  3.  Як зараз відбуваються перевірки Держпраці?
  4.  Чи можна не допустити інспектора Держпраці до перевірки?
  5.  Чи можна оскаржити рішення інспектора праці?

 ******

 

Для передплатників пакетів «Паперовий «Дебет-Кредит», «Профі», Профі Плюс» та «Експерт» спецвипуск доступний  в програмі GC Reader та на сайті в розділі Дт-Кт online.

 

Щоб стати передплатником та переглядати закриті матеріали сайту переходьте на сторінку передплата. Або напишіть на адресу peredplata@dtkt.ua чи зателефонуйте до редакції: (044) 391-51-92

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»