• Посилання скопійовано

Робота з ФОП: як уникнути проблем при перевірках

«Дебет-Кредит» запрошує на авторський вебінар Олександра Смирнова - одного з найкращих практикуючих адвокатів України

Використання українським бізнесом моделі роботи через ФОП викликано різними причинами. З одного боку, це величезне податкове навантаження на заробітну плату, адміністративне збільшення розміру мінімальної зарплати на законодавчому рівні, збільшення штрафів за порушення трудового законодавства. З іншого боку – бажання бізнесу заощадити на податках, отримати заповітний «кеш» і забезпечити заслужений дохід власнику.

Популярність використання ФОП викликає підвищений інтерес з боку фіскалів і Держпраці, тому особливо важливо розуміти, що саме здатне привернути увагу при перевірці і як не допустити зняття з витрат і визнання відносин з ФОП прихованими трудовими. Саме про це і піде мова на нашому вебінарі.

 

Дата проведення: 28 вересня о 14:00

Вартість вебінару: 490 грн

Для передплатників пакета «Профі» діє акційна ціна на вебінар― 390 грн!!!

 

_: 

  • Цілі бізнесу при використанні ФОП і як їх досягти.
  • Переваги та ризики використання схеми з ФОП.
  • Потенційні ФОП: кого доцільно вивести в ФОП в першу чергу. Особливості виведення в ФОП рядових працівників, управлінців, засновників.
  • ФОП і пов'язані особи.
  • ОПГ: організована підприємницька група. Віддалена робота. Розташування за однією адресою. Використання загального IP-адреси.
  • Основні вимоги до якісної договору з ФОП: види діяльності, функціонал, докази реальності операції, порядок розрахунків і не тільки.
  • Як легалізувати перебування ФОП у вас в офісі?
  • Чи можна вивести в ФОП весь персонал? Наслідки для підприємства.

 

Щоб зареєструватися перейдіть на сторінку вебінару>>> 

Щоб стати передплатником пакету «Профі» та отримати знижку на цей вебінар (і не тільки!) переходьте на сторінку передплата. Або напишіть на адресу peredplata@gc.kiev.ua чи зателефонуйте до редакції: (044) 391-51-92 (90).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»