• Посилання скопійовано

Робота з запитами ДПС-2019

Ексклюзивний вебінар «Дебету-Кредиту» з Олександром Смирновим!

Робота з запитами ДПС-2019

Запити податкової – найпростіший і звичний спосіб взаємодії ДПС з платником податків і тому, здавалося б, не повинен викликати труднощів у підприємств. 

Однак, вони все ж таки є. Запити податкової постійно видозмінюються, міняються підстави і тексти, але мета залишається незмінною – спровокувати податкову перевірку. 

«Так потрібно просто дати документи» – скажете ви і припуститесь помилки, оскільки перевірка може все одно відбутися. 

На вебінарі ми розглянемо актуальні підстави для направлення запитів, варіанти наших реакцій на запити і їх наслідки, а також план дій, якщо все ж таки після запиту прийде перевірка. 

Реєструйтеся на вебінар і на наступний запит ДПС ви подивіться іншими очима!

 

 

Лектор: Олександр Смирнов

Адвокат. Спеціалізація – податкові конфлікти, легальна оптимізація оподаткування, захист бізнесу і посадових осіб від неправомірних дій контролюючих органів.

Дата проведення: 22 жовтня о 14:00

Вартість: 350 грн. 

 

!!! Для передплатників «Дебету-Кредиту» на електронний пакет «Профі» або паперовий журнал участь у вебінарі безкоштовна!

Щоб зареєструватися перейдіть на сторінку вебінару>>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»