• Посилання скопійовано

В Україні запустили нову платіжну систему PAYPONG

Платіжна система "PAYPONG" створена для здійснення переказів готівки або безготівкових переказів у національній валюті від фізичних осіб на користь фізичних осіб або юридичних осіб у межах України

В Україні запустили нову платіжну систему PAYPONG

Національний банк України узгодив правила внутрішньодержавної платіжної системи "PAYPONG" та видав платіжній організації цієї системи ТОВ "Европейська платіжна система" (м. Київ) свідоцтво від 09 березня 2016 року № 28.

Відомості про "PAYPONG" унесено до Реєстру платіжних систем, систем розрахунків, учасників цих систем та операторів послуг платіжної інфраструктури (далі – Реєстр платіжних систем).

Платіжна система "PAYPONG" наразі є 11-ою внутрішньодержавною платіжною системою на ринку України, що створена небанківською установою.

Згідно з її правилами учасниками цієї платіжної системи можуть бути банки України та небанківські фінансові установи, що мають ліцензію на переказ коштів без відкриття рахунків та які на підставі договору з платіжною організацією надають послуги користувачам платіжної системи "PAYPONG" щодо переказу коштів за допомогою цієї системи. Розрахунковим банком платіжної системи є ПАТ "БАНК НАРОДНИЙ КАПІТАЛ" (АТ "НК БАНК").

Платіжна система "PAYPONG" створена для здійснення переказів готівки або безготівкових переказів у національній валюті від фізичних осіб на користь фізичних осіб або юридичних осіб у межах України.

Перелік усіх платіжних систем, відомості про які внесено до Реєстру платіжних систем, розміщено на сторінці Офіційного інтернет-представництва Національного банку України.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»