• Посилання скопійовано

Повний перехід на рахунки за IBAN можуть відтермінувати до 1 січня 2020 року

Нацбанк допускає відтермінування повного переходу на використання міжнародного стандарту банківського рахунку IBAN на два місяці – до 1 січня 2020 року

Повний перехід на рахунки за IBAN можуть відтермінувати до 1 січня 2020 року

Економічна правда розповідає, що про це заявив заступник голови НБУ Сергій Холод під час круглого столу, організованого «Фінансовим клубом».

«До 1 жовтня буде проведена остаточна зустріч. Якщо будуть блокуючі фактори міграції з 1 листопада на повне використання IBAN серед всієї банківської системи, включно з казначейством, банки будуть повідомлені», – сказав Холод.

«Зараз рішення не прийнято, тому діє попередня постанова, яка наказує всім з 1 листопада перейти на використання тільки IBAN. Але ймовірність такої міграції на два місяці є», – додав він.

***

Читайте також:

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»