• Посилання скопійовано

ПриватБанк запровадив «кредитні канікули» ФОП та малому бізнесу

ПриватБанк запровадив «кредитні канікули» для клієнтів малого та середнього бізнесу і підприємців з 1 березня 2020 року до кінця травня

ПриватБанк запровадив «кредитні канікули» ФОП та малому бізнесу

ПриватБанк запровадив «кредитні канікули» для клієнтів малого та середнього бізнесу і підприємців з 1 березня 2020 року до кінця травня. Як повідомили у банку, «кредитні канікули» запроваджено як за кредитами без простроченої заборгованості, так і за кредитами, які не були погашені вчасно.

«Кредитні канікули» діятимуть для всіх клієнтів малого та середнього бізнесу по продукту «Кредитний ліміт на рахунку». Вимогу обов'язкового щомісячного обнулення лімітів перенесено на кінець травня 2020 року.

Про порядок запровадження «кредитних канікул» по цьому та інших кредитних продуктах клієнти малого та середнього бізнесу отримають персональні повідомлення, в яких банком буде зазначена докладна інформація щодо нових умов погашення кредитів на вказані періоди.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»