• Посилання скопійовано

ПриватБанк запровадив кредитні канікули для окремих категорій позичальників

ПриватБанк запровадив кредитні канікули для позичальників «Житло в кредит», «Авто у розстрочку» та «Кредит під заставу нерухомості», які зазнають труднощів через пандемію коронавірусу

ПриватБанк запровадив кредитні канікули для окремих категорій позичальників

В чинних економічних умовах, спричинених наслідками пандемії, ПриватБанк запровадив додаткові «кредитні канікули» для позичальників програм кредитування «Авто в розстрочку», «Житло в кредит» та «Кредит під заставу нерухомості».

«Кредитні канікули» надаються банком клієнтам, що стикнулися з фінансовими труднощами (звільнення, відпустка за свій рахунок тощо) через обмеження, пов’язані з карантином. Такі клієнти матимуть право на перенесення строків усіх чергових платежів до 31 липня 2020 року з відповідним укладанням додаткових угод до кредитного договору чи договору лізингу після завершення карантину.

Для оформлення «кредитних канікул» за програмами «Авто в розстрочку», «Житло в кредит» та «Кредит під заставу нерухомості» достатньо заповнити заявку на сайті банку.

Нагадаємо, у період карантину для фізичних осіб доступна більшість кредитних програм ПриватБанку. Розміри кредитних лімітів на картках та програм розстрочки регулюються банком з урахуванням економічної ситуації, кредитної історії позичальників та на принципах, що визначені публічною офертою.

Згідно з законом №533-IX від 17 березня 2020 року, у разі виникнення у клієнтів проблем з обслуговуванням боргу, пов'язаних з епідемією та карантином, ПриватБанк не застосовує штрафів і пені за прострочення платежів.

***

Читайте також: Кому надаються кредитні канікули на час карантину? Офіційно від НБУ

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»