• Посилання скопійовано

Держфінмоніторинг розробила рекомендації щодо реєстрації для первинних суб'єктів

Держфінмоніторинг розробила та розмістила на своєму сайті рекомендації щодо реєстрації для первинних суб'єктів

Держфінмоніторинг розробила рекомендації щодо реєстрації для первинних суб'єктів

Як повідомляє Держфінмоніторинг, 28.04.2020 року набирає чинності Закон України від 06.12.2019 № 361-ІХ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

Державною службою фінансового моніторингу України спільно з суб’єктами державного фінансового моніторингу підготовлено рекомендації для суб’єктів первинного фінансового моніторингу – банківських та небанківських установ щодо подання з 28.04.2020, до набрання чинності новими підзаконними нормативно-правовими актами, інформації до Держфінмоніторингу про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, іншої інформації, що може бути пов’язана з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму чи фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення та постановки на облік нових видів суб’єктів первинного фінансового моніторингу.

Вказані рекомендації розміщені на офіційному вебсайті Держфінмоніторингу:

  • для банківських установ - в розділі: Фінансовий моніторинг/Технології/Для банківських установ (Рекомендації - банки);
  • для небанківських установ – в розділі: Фінансовий моніторинг/Технології/ Для небанківських установ (Рекомендації - небанки).

***

Читайте також:

Джерело: Державна служба фінансового моніторингу України

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»