• Посилання скопійовано

ПриватБанк підключив інтернет-магазинам оплату через Google Pay

ПриватБанк запустив можливість здійснювати покупки онлайн через Google Pay для користувачів понад 12 000 українських інтернет-магазинів та онлайн-сервісів

ПриватБанк підключив  інтернет-магазинам оплату через Google Pay

ПриватБанк запустив можливість здійснювати покупки онлайн через Google Pay для користувачів понад 12 000 українських інтернет-магазинів та онлайн-сервісів. Компанії, які користуються платіжними сервісом LiqPay, відтепер мають можливість приймати платежі через Google Pay на своїх сайтах так само просто - як на відео.

"Можливість платежів на сайті або в онлайн-магазині може стати чудовим приводом для спонтанної купівлі, все відбувається так само просто, як в офлайні, – говорить керівник напрямку діджитал продуктів ПриватБанку Христина Кармазіна. – Додаткова інтеграція не потрібна, Google Pay автоматично буде включено для всіх клієнтів LiqPay. Вимкнути або вімкнути оплату за бажанням завжди можливу у особистому кабінеті мерчанту".

Тепер, якщо ви бачите на сайті кнопку "Оплатити через G Pay", то у вас є можливість швидкої і безпечної оплати онлайн за допомогою сервісу Google Pay. Найбільшою перевагою цього рішення є економія часу, наразі немає необхідності кожного разу заповнювати довгі форми з даними платежу.

"Google Pay дозволяє легко і безпечно оплачувати покупки в магазинах, онлайн і в мобільних додатках. Завдяки Google Pay при оплаті в інтернет-магазинах не потрібно щоразу заново вводити дані платіжної картки, що скорочує час покупки та безпечно як для клієнтів, так і для онлайн-продавців. Ми раді, що все більше українських партнерів інтегрує Google Pay до своїх сервісів, адже це надає більше можливостей і зручності користувачам", - говорить Дмитро Шоломко, директор з бізнес-операцій Google у Східній Європі.

Крім платіжних карт, в Google Pay ви можете зберігати і використовувати карти лояльності та подарункові карти, при цьому всі ваші дані перебувають в цілковитій безпеці. Проводячи оплату за послуги в Інтернеті, Google Pay не передає інформацію про вашу кредитну картку продавцеві, а якщо ви загубили свій телефон, ви зможете віддалено заблокувати його за допомогою додаткового пароля або видалити всі дані. Крім того, вам не потрібно деактивувати свою кредитну карту, тому що її немає в вашому телефоні.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»