• Посилання скопійовано

Рейтинг банків за кількістю відділень: держбанки скорочують мережу

Станом на 1 жовтня 2020 року в Україні налічувалося 7329 діючих структурних підрозділів банків. Порівняно з початком року їх кількість скоротилася на 673

Рейтинг банків за кількістю відділень: держбанки скорочують мережу

«РБК-Україна» розповідає, що Ощадбанк, ПриватБанк з початку року скоротили 574 відділення.

За станом на 1 жовтня 2020 року в Україні налічувалося 7329 діючих структурних підрозділів банків. Порівняно з початком року їх кількість скоротилася на 673.

Про це свідчать дані Національного банку України (НБУ).

За даними НБУ, в Україні налічувалося 74 діючих банків, їх кількість скоротилося порівняно з 1 січня, оскільки банк «Аркада» був визнаний банкрутом і позбувся ліцензії.

Найбільше відділень раніше в державних Ощадбанку (1931) та ПриватБанку (1750). Далі з великим відривом йдуть приватні з іноземним капіталом Райффайзен Банк Аваль (456) і УкрСиббанк (278). Замикає п'ятірку державний Укргазбанк (269).

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»