• Посилання скопійовано

Кабмін планує посилити роль ПриватБанку на роздрібному ринку

Кабінет Міністрів затвердив основні напрями діяльності АТ КБ «ПриватБанк» на 2020–2024 роки

Кабмін планує посилити роль ПриватБанку на роздрібному ринку

«РБК-Україна» розповідає, що Кабінет міністрів затвердив основні напрями діяльності АТ КБ «ПриватБанк» на 2020 – 2024 роки. Державний банк залишиться провідним на роздрібному ринку та посилить позиції.

Відповідне розпорядження ухвалене на засіданні уряду 23 грудня, яке транслювалося на Youtube.

Відповідно до основних напрямів діяльності ПриватБанку на 2020 – 2024 роки, місія банку полягає у наданні фінансових послуг високої якості, що забезпечить підтримку та посилення його позиції на ринку в якості провідного роздрібного банку України.

Як зазначається в пояснювальній записці до проекту, функції з управління корпоративними правами держави у державному банку здійснює Кабмін, який також виконує функції вищого органу управління державного банку. Визначення основних (стратегічних) напрямів діяльності державного банку належить до виключної компетенції вищого органу.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»