• Посилання скопійовано

Інформація для клієнтів окремих відділень Приватбанку! З 20 лютого запрацюють нові рахунки

З лютого Приватбанк переходить на єдиний МФО. Корпоративним клієнтам тих відділень банку, які ще не перейшли на єдиний МФО, автоматично буде змінено реквізити банківських рахунків. Вони запрацюють з 20 лютого

Інформація для клієнтів окремих відділень Приватбанку! З 20 лютого запрацюють нові рахунки

З лютого 2020 року відповідно до рішення Наглядової ради філії ПриватБанку поступово переходять на єдиний МФО ПриватБанку 305299.

Корпоративним клієнтам банку автоматично змінено реквізити банківських рахунків. Нові рахунки необхідно використовувати з дати, зазначеної таблиці.

Нові рахунки будуть доступні в «Приват24 для бізнесу» (меню «Налаштування» –> «Мої реквізити») після дати, зазначеної в таблиці.

 

Від редакції: За даними меню «Налаштування» –> «Мої реквізити» перехід на нові рахунки відбудеться 20 лютого.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»