• Посилання скопійовано

Кредитні канікули від Приватбанку через війну діють до 1 червня

Приватбанк нагадав, що кредитні канікули діють тільки до 1 червня. При цьому відсотки за кредитами Приватбанк списує

Кредитні канікули від Приватбанку через війну діють до 1 червня

Приватбанк у Фейсбуку нагадав: до 1 червня у ПриватБанку діють кредитні канікули. Це пільгові умови договору, коли клієнти можуть не вносити обов'язковий щомісячний платіж. Банк за це не штрафуватиме, а буде списувати тільки відсоток за користування кредитними коштами

Але ви могли помітити, що вчора у вас списалось менше відсотків, ніж зазвичай. Це тому, що ставка у квітні та травні буде вдвічі меншою - 1,7 %

Тому, якщо у вас зараз труднощі, до кінця травня можете не вносити обов’язковий платіж. Але якщо поповните “кредитку”, ми будемо вам дуже вдячні. З червня ж обов’язковий платіж повернеться. А про умови користування коштами у червні ми повідомимо окремо.

***

Читайте також:

***

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»