• Посилання скопійовано

Зміни до Порядку проведення перевірок фінансових установ

Постанова НБУ від 20.09.2012 р. №387 «Про внесення зміни до Положення про порядок проведення виїзних, невиїзних (камеральних) перевірок щодо дотримання банками, іншими фінансовими установами, національним оператором поштового зв'язку вимог валютного законодавства України та перевірок пунктів обміну іноземної валюти на території України»

НБУ постановою від 20.09.2012 р. №387 вніс зміни до Положення про порядок проведення виїзних, невиїзних (камеральних) перевірок щодо дотримання банками, іншими фінустановами, національним оператором поштового зв'язку вимог валютного законодавства України та перевірок пунктів обміну іноземної валюти на території України.
Змінами передбачено, що період, за який вже здійснювалася перевірка, не включається до періоду наступної перевірки з питань, що були охоплені попередньою.
Зазначені зміни не стосуються випадків, коли:
•    під час проведення попередньої перевірки робочу групу (уповноваженого працівника) не було допущено до проведення такої перевірки;
•    робочій групі було відмовлено в наданні матеріалів та документів, потрібних для проведення відповідної перевірки, і за результатами проведення такої перевірки оформлено акт.

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»