• Посилання скопійовано

Закон про валюту і валютні операції опубліковано!

З якої дати почнуть працювати нові правила поводження з валютою в Україні, читайте далі

Закон про валюту і валютні операції опубліковано!

Про те, що 04.07.2018 р. Президент України Петро Порошенко підписав Закон України «Про валюту і валютні операції» під час зустрічі з представниками бізнес асоціацій та бізнес спільнот, ми писали тут>>

Тоді ж ми наголошували, що цей Закон має набрати чинності з дня, наступного за днем його опублікування, та вводиться в дію через сім місяців з дня набрання ним чинності.

І прогнозували, що нові правила почнуть діяти з лютого 2019 року, якщо Закон буде оприлюднено у липні 2018 року.  Саме так і сталося. Але тепер відома точна дата!

Сьогодні, 06.07.2018 р. цей Закон було опубліковано у «Голосі України». Отже, завтра, 07.07.2018 р. цей Закон набирає чинності. 

А вводиться в дію він з 07.02.2019 р.  

Згідно із прикінцевими та перехідними положеннями Закону №2473-VIII у Нацбанку і КМУ є півроку для приведення у відповідність із ним своїх нормативних документів. З нашим аналізом законопроекту можна ознайомитися тут, а з презентацією від Нацбанку – ось тут.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»