• Посилання скопійовано

Податківці наголошують: мінімальна заробітна плата поки не змінилась

Мінімальна заробітна плата і прожитковий мінімум не змінювалися і становлять 1218 грн

Податківці наголошують: мінімальна заробітна плата поки не змінилась

ГУ ДФС у Житомирській області звертає увагу, що станом на 1 вересня поточного року мінімальна заробітна плата і прожитковий мінімум не змінювалися і становить 1218 грн.

Законом України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» від 28.12.2014 р. №80 передбачено підвищення мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму до 1378 грн з 1 грудня 2015 року.

Звісно, зміна цих розмірів можлива й протягом року. Але для цього потрібно прийняти відповідний закон, який внесе зміни до Закону №80. Наразі діє редакція даного Закону без змін.

Нагадуємо, що законопроект,  яким пропонується перенести підвищення розміру мінімальної заробітної плати з 1 грудня на 1 вересня, зареєстрований в Раді (докладінше >>>). Розгляд його у Верховній Раді очікуємо завтра, 17 вересня. Новина на тему >>>

Джерело: ДФС у Житомирській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»