• Посилання скопійовано

Щоб отримати компенсацію середнього заробітку мобілізованим за 2014-2015 рр. - подайте звіт до 14 липня!

Закінчується термін подання звіту для отримання компенсації середнього заробітку мобілізованих працівників за 2014-2015 роки

Щоб отримати компенсацію середнього заробітку мобілізованим за 2014-2015 рр. - подайте звіт до 14 липня!

Нагадаємо, що 14 травня 2017 року набрала чинності постанова КМУ від 12.04.2017 р. №254, якою внесено зміни до постанови КМУ від 04.03.2015 р. № 105 “Про затвердження Порядку виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період або прийнятих на військову службу за контрактом у разі виникнення кризової ситуації, що загрожує національній безпеці, оголошення рішення про проведення мобілізації та (або) введення воєнного стану, а також працівникам, які були призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період та які підлягають звільненню з військової служби у зв’язку з оголошенням демобілізації, але продовжують військову службу у зв’язку з прийняттям на військову службу за контрактом” .

Завдяки цій постанові роботодавці, які не отримали компенсацію витрат з нарахування та виплати мобілізованим працівникам за 2014-2015 роки, отримали можливість це зробити у 2017 році.

Для цього їм потрібно протягом трьох місяців з дня набрання чинності постановою № 254 (тобто до 14 липня 2017 року) подати органові соцзахисту населення:

Читайте також: Компенсація середнього заробітку мобілізованим – 2017

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»