• Посилання скопійовано

Чи очікувати збільшення мінімальної зарплати у 2018 році

Підняття мінімальної заробітної платні стане пріоритетом при обговоренні проекту бюджету на 2018 рік

Чи очікувати збільшення мінімальної зарплати у 2018 році

Нагадаємо, що уже 15 вересня Кабмін планує внести на розгляд ВРУ проект Держбюджету-2018. Про це ми писали тут>>

З огляду на це, знову стало актуальним питанням підняття мінімальної заробітної плати - чи буде воно та у якому розмірі?

Як зазначив сьогодні під час брифінгу голова ВРУ А. Парубій, підняття мінімальної  заробітної  платні стане пріоритетом при обговоренні проекту бюджету на 2018 рік.

"Станом на сьогодні ми намагаємося у тих рамках працювати, щоб до 15 числа проект бюджету був вже наданий депутатам для майбутнього обговорення... Підняття заробітних плат буде одним з пріоритетів при розгляді бюджету", - заявив Парубій. За його словами, конкретні цифри, які стосуються мінімальної заробітної платні, стануть відомі у процесі обговорень між урядом і парламентом.  

Водночас фракція "Блок Петра Порошенко" у Верховній Раді пропонує підвищити мінімальну зарплату в Україні до 4 тис. грн.

"Крім підвищення пенсій ми звертаємося до уряду щодо подальшого підвищення мінімальної зарплати до рівня 4 тис. грн", - сказав голова фракції Артур Герасимов на засіданні погоджувальної ради парламенту.

Нагадаємо, з 1 січня 2017 року в Україні мінімальна заробітна платня збільшилася до 3200 гривень. 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»