• Посилання скопійовано

Дубль 2: доопрацьовано постанову КМУ щодо нової ЄТС для бюджетників з 2019 року

Оприлюднено доопрацьований проект постанови КМУ «Про вдосконалдення умов оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»

Дубль 2: доопрацьовано постанову КМУ щодо нової ЄТС для бюджетників з 2019 року

СПО профспілок отримало на погодження доопрацьований проект постанови КМУ «Про вдосконалдення умов оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери». Переглянути його можна тут>>

Цим документом пропонується затвердити:

  • Єдину тарифну сітку груп посад (професій) і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери.
  • Схему віднесення посад (професій) керівних працівників, професіоналів, фахівців, технічних службовців, робітників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери до груп посад (професій).
  • Схему віднесення загальних для всіх установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери посад (професій) керівних працівників, професіоналів, фахівців, технічних службовців, робітників до груп посад (професій).
  • Ставки погодинної оплати праці працівників усіх галузей економіки за проведення навчальних занять.

У примітках до таблиці зазначено, що посадові оклади (тарифні ставки, ставки зарплати) за групами посад (професій) визначатимуться шляхом множення окладу (тарифної ставки) працівника групи 1 (встановленому у розмірі не менше розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб на 1 січня) на  відповідний базовий коефіцієнт.

Посадовий оклад за підгрупою рахуватиметься шляхом множення окладу (тарифної ставки) працівника групи 1 на  відповідний коефіцієнт за підгрупою оплати праці.

Якщо посадовий оклад (тарифна ставка, ставка зарплати) визначені у гривнях з копійками, цифри до 0,5 відкидаються, від 0,5 і вище - заокруглюються до однієї гривні.

Заплановано, що ця постанова набере чинності з 1 січня 2019 року.

Про попередню версію цього документа ми розповідали тут>>

***

Читайте також: Індексація зарплати працівників 1 і 2 тарифних розрядів: роз'яснює Мінсоцполітики.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»