• Посилання скопійовано

Незабаром буде відомий плановий розмір мінзарплати на 2023 рік

СПО об’єднань профспілок ініціював переговорний процес щодо встановлення розміру мінімальної заробітної плати

Незабаром буде відомий плановий розмір мінзарплати на 2023 рік

З метою своєчасної підготовки та подання консолідованих пропозицій до проекту Держаного бюджету України на 2023 рік СПО об’єднань профспілок ініціював переговорний процес щодо встановлення розміру мінімальної заробітної плати, надіславши відповідні листи до Міністерства економіки України та СПО сторони роботодавців на національному рівні (додається).

Проведення відповідних переговорів передбачено нормами національного законодавства (Закон України «Про оплату праці»), міжнародних зобов’язань України (Конвенція МОП №131) та домовленостями за чинною Генеральною угодою (пункт 2.19).

***

Джерело: Федерація профспілок України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»