• Посилання скопійовано

Комітет ВРУ в квітні розгляне антидискримінаційні поправки в Трудовий кодекс

Перший віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко закликала всіх авторів поправок прийти на засідання комітету

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики у квітні розгляне антидискримінаційні поправки у Трудовий кодекс. Про це на своїй сторінці у Facebook написала перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко.

Так, за словами Геращенко, до проекту Трудового кодексу було внесено понад 1900 поправок.

"Важливо! Тільки-но мала розмову з головою парламентського комітету з питань соцполітики Людмилою Денисовою, яка поінформувала, що до проекту Трудового кодексу було внесено більше 1900 поправок", - повідомила вона, додавши, що комітет наразі розглянув ще далеко не всі поправки.

Як повідомила Геращенко, наразі комітет знаходиться в процесі вивчення і розляду цих поправок.

"Наступне засідання комітету, на якому продовжиться дискусія саме з поправок до проекту Трудового кодексу - у квітні, там продовжать розглядати в тому числі і антидискримінаційні поправки", - написала вона.

Крім того, Геращенко закликала всіх авторів поправок прийти на засідання, де розглядатиметься це питання.  

"Закликала всіх авторів поправок прийти. Я, як автор антидискримінаційних поправок, обов'язково буду на комітеті і вірю, все буде добре, ми доведемо іх важливість і членам комітету, і сесійній залі", - додала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко проти виключення антидискримінаційних поправок з проекту нового Трудового кодексу. 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»