• Посилання скопійовано

Переглянуто граничні суми витрат на найм житла у відрядженні для держслужбовців

Уряд вніс зміни до постанови щодо суми та складу витрат на відрядження державних службовців, а також інших осіб, що направляються у відрядження підприємствами, установами та організаціями, які повністю або частково утримуються (фінансуються) за рахунок бюджетних коштів

Переглянуто  граничні суми витрат на найм житла у відрядженні для держслужбовців

Кабмін постановою від 25.10.2017 р. № 806 вніс зміни до постанови КМУ від 02.02.2011 р. №98 “Про суми та склад витрат на відрядження державних службовців, а також інших осіб, що направляються у відрядження підприємствами, установами та організаціями, які повністю або частково утримуються (фінансуються) за рахунок бюджетних коштів”.

Так, переглянуті граничні суми витрат на найм житлового приміщення за добу у разі відрядження до іноземних держав:

  • до Ізраїлю - 171$
  • до Люксембургу - 190$
  • до Швейцарії - 208$

Крім того, уточнено положення постанови щодо строку відрядження державних службовців та особливостей направлення працівників дипломатичної служби України на роботу до секретаріатів міжнародних організацій за квотою України.

Тепер гранична сума витрат на найм житлового приміщення за добу становитиме 125% затверджених сум витрат на найм приміщення залежно від держави відрядження для посадових осіб, керівників, керівних працівників, посади яких зазначено у додатку до постанови КМУ від 20.04.2016 р. № 304.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»