• Посилання скопійовано

Уже цього року 25 грудня буде святковим неробочим днем!

Опубліковано Закон "Про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України щодо святкових і неробочих днів"

Уже цього року 25 грудня буде святковим неробочим днем!

Сьогодні, 1 грудня, в "Голосі України" №225 опубліковано Закон України від 16.11.2017 р. №2211-VIII "Про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України щодо святкових і неробочих днів".

Нагадаємо, що цим Законом 25 грудня (Різдво за Григоріанським календарем) визнано офіційним святковим днем в Україні. Натомість скасовано святковий день 2 травня. Святковим залишилось лише 1 травня (День праці). Про це ми також розповідали тут і тут.

Закон набере чинності 2 грудня 2017 року (з дня, наступного за днем його опублікування). Отже, вже у грудні цього року будемо мати новий святковий та неробочий день - 25 грудня (Різдво). 

Як вплинули зміни у календарі свят на норми робочого часу у 2017-2018 рр. - читайте у статті від редакції.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»