• Посилання скопійовано

Уряд удосконалив процедуру реєстрації безробітних з числа випускників закладів вищої освіти

Кабмін прийняв постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою узгодив нормативно-правові акти з питань зайнятості населення з вимогами Закону «Про освіту» та іншими чинними нормативно-правовими актами

Уряд удосконалив процедуру реєстрації безробітних з числа випускників закладів вищої освіти

Уряд на засіданні 11 квітня 2018 року прийняв постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою узгодив нормативно-правові акти з питань зайнятості населення з вимогами Закону «Про освіту» та іншими чинними нормативно-правовими актами, - повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

Зокрема, випускникам закладів вищої освіти, які навчались за державним замовленням і звернулися до центру зайнятості протягом одного року з дня закінчення навчання, не потрібно буде подавати направлення на роботу або довідку про надання можливості самостійного працевлаштування.

Також розширено перелік установ державної служби зайнятості, які можуть видавати ваучери для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»