• Посилання скопійовано

Неофіційних працівників будуть позбавляти субсидій, – Милованов

Нове трудове законодавство дозволить позбавляти субсидій тих, хто працює неофіційно

Неофіційних працівників будуть позбавляти субсидій, – Милованов

«РБК-Україна» розповідає, що новий законопроект про працю, яким планується замінити діючий Трудовий кодекс, дозволяє позбавляти субсидії українців, які працюють без оформлення. Про це міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов написав на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначив міністр, після ухвалення закону у Верховній раді буде складніше обманювати державу та суспільство і ховати свій дохід.

«Законопроект каже, що якщо судом доведено, що людина працювала без офіційного оформлення трудових відносин, то є наслідки. Які саме? Людина втрачає право на субсидію. Чому? Тому що сьогодні багато людей працюють неофіційно і не показують свій справжній високій дохід, щоб додатково отримати субсидію», – написав він.

Милованов переконаний, що отримувати субсидії, якщо є неофіційні доходи, неправильно і несправедливо. «Бо субсидії платимо ми всі з вами, через податки. І субсидії мають отримувати ті хто є матеріально незахищеними», – додав він.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»