• Посилання скопійовано

Гончарук про КЗпП: в Україні зараз простіше розлучитися, ніж звільнитися

За словами Гончарука, потрібно будувати таку трудову систему, де люди зможуть домовлятися між собою без примусу держави, а державу використовувати виключно у вигляді арбітра

Гончарук про КЗпП: в Україні зараз простіше розлучитися, ніж звільнитися

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що потрібно екстремально  спростити умови працевлаштування, і створити систему за якою громадяни зможуть регулювати трудові відносини без примусу держави. Про це він заявив під час Українського сніданку в Давосі, – інформує «Економічна правда».

«Потрібно екстремально спростити умови працевлаштування, тому що (це жарт, який я люблю повторювати) в Україні зараз іноді простіше розлучитися ніж звільнитися з роботи. Це диспропорція якоїне має бути.

Нам потрібно будувати систему, де люди зможуть домовлятися між собою без примусу державу, і державу використовувати виключно у вигляді арбітра», – підкреслив Гончарук.

***

Читайте також:

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»