• Посилання скопійовано

Насправді безробіття падає: коментар Мінекономіки

За словами Милованова, зростання безробіття у листопаді-грудні – це сезонне явище. За 9 місяців 2019 року показник безробіття знизився на піввідсотка

Насправді безробіття падає: коментар Мінекономіки

Зростання офіційно зареєстрованих безробітних з листопада до грудня відбувається кожного року. Але якщо порівняти рівень безробіття за 9 місяців 2018 та 2019 років, то він знизився на 0,5% – з 8,6 до 8,1%. Про це повідомив міністр економічного розвитку України Тимофій Милованов.

За його словами, вищий показник безробіття у листопаді-грудні – це сезонне явище. Як запевнив Милованов, насправді безробіття падає, а не зростає.

Також є різниця між кількістю офіційно зареєстрованих безробітних і їх загальною кількістю.

«Статистика – це добре, але реальна ситуація на ринку праці вимагає комплексної реформи, яку ми започатковуємо», – зазначив міністр.

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»