• Посилання скопійовано

Держпраці провела вебінар щодо правил оплати праці під час карантину

Під час вебінару фахівці Держпраці розповіли про права працівників під час карантину та як не допускати штрафів за непрацевлаштованих працівників

Держпраці провела вебінар щодо правил оплати праці під час карантину

Наразі бізнес переживає складні часи, приймаються нові закони, кількість питань перевищує кількість відповідей. Тому ГУ Держпраці долучилося до фахівців різних сфер діяльності, щоб пояснити бізнесу, як саме вплинуть нововведення на їхню діяльність та як врегулювати відносини між працівниками, патрнерами та з контролюючими органами в період форс-мажору.

Під час вебінару розглянули такі питання:

  1. Права працівників під час карантину.
  2. Як не допускати штрафів за непрацевлаштованих працівників під час діяльності підприємства.
  3. Особливості укладання трудових договорів та договорів цивільно-правового характеру в розумінні законодавства про працю.

Онлайн-конференція проводилась через сервіс ZOOM, кількість учасників семінару було більше 80 осіб. Кожен з них мав можливість поставити питання у чаті. 

Джерело: Державна служба з питань праці

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»