• Посилання скопійовано

МОЗ закликає роботодавців перевести співробітників на віддалену роботу

У МОЗ закликають кожного роботодавця і керівника підприємства організовувати дистанційну роботу своїх співробітників

МОЗ закликає роботодавців перевести співробітників на віддалену роботу

У Міністерстві охорони здоров′я (МОЗ) закликають кожного роботодавця і керівника підприємства організовувати роботу своїх співробітників у такий спосіб, щоб всі, хто можуть працювати у віддаленому доступі, працювали дистанційно. Про це повідомила заступниця міністра охорони здоров′я Ірина Микичак на брифінгу 19 жовтня.

«Кожен роботодавець, кожен керівник фірми, підприємства має організовувати роботу своїх працівників у такий спосіб, щоби всі ті, хто можуть працювати у віддаленому доступі – працювали у віддаленому доступі. Будь-які зібрання намагатися проводити з дотриманням дистанції, усіх вимог, які стосуються карантинних обмежень», – зазначила вона.

Заступниця міністра охорони здоров′я також закликала громадян не відвідувати концерти та святкування, зокрема весілля. Вона також нагадала про необхідність носити маску, насамперед у транспорті, ліфтах, торговельних центрах, на ринках, а також у приміщенні, де людина працює, а також звертатись до лікаря у разі появи симптомів.

Зазначимо, всього за час пандемії в Україні захворіли 303 638 осіб. Загалом одужали 126 489 пацієнтів, зафіксовано 5 673 летальних випадки.

Джерело: Державна служба з питань праці

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»