• Посилання скопійовано

Який порядок надання скан-копій трудових книжок роботодавцями?

У розділі «Комунікації з ПФУ» слід знайти пункт «Відомості про трудову діяльність робітника». Перед внесенням скан-копій система видає коротку інструкцію. Після цього слід натиснути на кнопку «Продовжити» та перейти безпосередньо до розділу завантаження

Який порядок надання скан-копій трудових книжок роботодавцями?

Пенсійний фонд України у Вінницькій області розповідає який порядок надання скан-копій трудових книжок роботодавцями.

Усю процедуру можна розділити на 4 кроки.

Крок 1. Увійдіть на вебпортал Пенсійного фонду України та у правому верхньому куті натисніть кнопку «Вхід». Оберіть спосіб входу. Роботодавці, як юридичні особи, так і ФОПи, обирають «Юридична особа». Із списку АЦСК оберіть свого надавача послуг Кваліфікованого електронного підпису, укажіть шлях до ключа та введіть пароль до нього. Натисніть кнопку «Увійти з ЕЦП».

Крок 2. У розділі «Комунікації з ПФУ» знайдіть пункт «Відомості про трудову діяльність робітника». Перед внесенням скан-копій система видає коротку інструкцію. Натиснувши на кнопку «Продовжити», переходьте безпосередньо до розділу завантаження.

Крок 3. Заповніть форму на свого працівника. Додайте скан-копії трудової книжки. Натисніть кнопку «Додати файл» та оберіть заздалегідь підготовлені скан-копії трудової книжки, скановану копію згоди на обробку персональних даних працівника.

Крок 4. Натискайте «Відправити до ПФУ», і копія трудової книжки буде передана Пенсійному фонду.

Джерело: Пенсійний фонд України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»